CONSTANȚA: Un adolescent a furat 600 de euro şi 450 de lei dintr-o maşină parcată

Un adolescent de 16 ani a fost prins de jandarmi, marţi, în staţiunea Mamaia, după ce a furat dintr-o maşină parcată 600 de euro şi 450 de lei, el observând că proprietarul maşinii a pus banii în torpedou, după care a încuiat autoturismul, dar a lăsat geamul deschis.

Potrivit unui comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa, marţi, un echipaj de Jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Mamaia, în apropierea Piaţetei Perla, a observat un tânăr care a început să se agite şi a luat-o la fugă la vederea militarilor.

El a fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar.

Asupra tânărului în vârstă de 16 ani, din Medgidia, jandarmii au găsit suma de 600 de euro şi 450 de lei.

Întrebat de unde are banii, el a răspuns iniţial că de la părinţi şi că a venit să se distreze în Mamaia, iar apoi a recunoscut că a furat banii dintr-un autoturism BMW, parcat în apropierea unui hotel.

“L-a observat pe proprietarul maşinii în timp ce pune banii în torpedou şi pleacă, lăsând uşa închisă, dar cu geamul portierei deschis. După câteva momente, s-a apropiat de autovehicul, a deschis uşa şi a sustras suma de bani”, se arată în comunicat.

El a fost dus la sediul Poliţiei Mamaia şi a recunoscut în faţa anchetatorilor că a mai furat şi din alte autoturisme sau de pe plajă şi alte bunuri de valoare.

Adolescentul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS