Confidenţialitate

Constanța: Incendiu puternic la patru locuințe din Babadag. Intervenția pompierilor a fost dificilă | VIDEO

Un incendiu a cuprins marți dimineață patru locuințe în orașul Babadag, județul Tulcea. Flăcările au distrus complet două locuințe. Alte două au fost afectate parțial. 

Intervenția pompierilor a fost una dificilă și cu risc mare de propagare a incendiului deoarece casele din acea zonă a orașului sunt foarte apropiate una de alta.

Pompierilor le-a fost greu să localizeze și să oprească la timp extinderea flăcărilor.

În urma incendiului, două locuințe au fost distruse de flăcări, o a treia a fost afectată parțial, iar la a patra casă a ars doar o mică suprafață din acoperiș.

Intervenția pompierilor a fost una dificilă și cu risc mare de propagare a incendiului deoarece casele din acea zonă a orașului sunt foarte apropiate una de alta iar pompierilor le-a fost destul de greu să localizeze și să oprească la timp extinderea flăcărilor.

Nu au fost înregistrate victime, iar cauzele probabile de producere a incendiului urmează a fi stabilite după încheierea misiunii.

Incendiul a fost în cele din urmă lichidat.

Citește și: Pregătiri pentru sezonul rece la București: Termoenergetica începe, de marți, încărcarea cu apă a instalaţiilor şi probele de presiune la instalaţiile interioare