Confidenţialitate

Cluj-Napoca: O centrală termică a explodat într-un apartament. Patru persoane au fost rănite | VIDEO

La Cluj-Napoca, patru persoane, printre care și un copil, au fost rănite ușor după ce o centrală termică dintr-un apartament a explodat.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 03:40, iar pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale, un echipaj de terapie intensivă mobilă și unul SMURD. . Oamenii au suferit și atacuri de panică.

Din fericire, incidentul nu a fost urmat și de un incendiu, spune Paul Olaru, purtătorul de cuvânt la Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj:

„Echipajele medicale au transportat la spital un bărbat de aproximativ 80 de ani, două femei de 78 și 35 de ani, respectiv un copil de aproximativ un an. Din fericire cu toții prezentau răni superficiale suferind de asemenea atac de panică. Explozia a afectat apartamentul în care s-a produs însă pagube minore sau înregistrat și la apartamentele de la etajul superior. Totodată, cinci autovehicule parcate lângă bloc sunt parțial afectate de resturile căzute de pe urma exploziei. Mai departe, o comisie va stabili cauza exploziei.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Citește și: Pregătiri pentru sezonul rece la București: Termoenergetica începe, de marți, încărcarea cu apă a instalaţiilor şi probele de presiune la instalaţiile interioare