Confidenţialitate

Constanța: Femeie reținută după ce și-a bătut fetița în vârstă de doi ani

O femeie din Constanța a fost reținută după ce şi-a bătut fetiţa în vârstă de doi ani şi a ameninţat că o omoară pentru că seamănă cu tatăl ei.

Momentul a fost susprins în imagini, care au ajuns pe internet.

“Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. În cursul zilei de mâine, aceasta va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa.

“Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au luat la cunoştinţă despre imaginile de pe o reţea de socializare şi au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei. Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanţa, iar minora agresată, în vârstă de doi ani, este fiica acesteia”, a adăugat IPJ Constanţa.

Din primele cercetări, filmarea respectivă ar data luna decembrie a anului trecut.

“Poliţiştii au înştiinţat D.G.A.S.P.C. Constanţa, iar întrucât tatăl nu se află în ţară, minora, împreună cu fraţii acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluaţi de reprezentanţii instituţiei, în vederea dispunerii măsurilor de protecţie socială”, a mai transmis IPJ Constanţa.