Confidenţialitate

Constanța: Criminalul din Corbu, reținut | AUDIO

Cu sprijinul criminaliștilor din București, polițiștii din Constanța au reușit să îl prindă în timp record, de nici 12 ore, pe autorul crimei urmate de viol din comuna Corbu.

Tânărul de 29 de ani lucra la o cherhana din Năvodari.

În fața anchetatorilor, individul și-a recunoscut faptele, pe care susține că le regretă, întrucât scopul lui a fost, de fapt, jaful.

Vecin cu victimele, bărbatul a intrat în casa familiei cu trei copii, l-a ucis pe proprietar și a violat-o pe fiica cea mare a acestuia.

În timpul jafului, victima s-a trezit, iar lucrurile s-au precipitat. Agresorul avea asupra lui o macetă pe care a folosit-o.

Pentru că nu a găsit banii pe care îi căuta, individul l-a injunghiat pe proprietar de aproape 20 de ori, iar pe fiica cea mare a violat-o, a explicat procurorul de caz, Viorel Teliceanu, de la Parchetul Tribunalului Constanța.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Ghiulfer Predescu

Pentru prinderea agresorului s-au mobilizat polițiștii constănțeni de Investigații Criminale, specialiști ai Direcției de Investigații Criminale și ai Institutului Național de Criminalistică din Poliția Română.

Identificarea a fost reușită chiar dacă făptașul purta cagulă și mănuși.

Reținut, acesta va fi prezentat Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă.