Confidenţialitate

Constanța: Bărbat decedat, după ce a fost împins în fața unei mașini | VIDEO

UPDATE:
Victima, rănită grav, a decedat sâmbătă seara la Spitalul Județean de Urgență.

Tânărul, care inițial a fugit, a fost reținut și urmează să fie deferit judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Incidentul șocant a avut loc sâmbătă după amiază in jurul orei 16,30 pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Cei doi bărbați se luaseră la ceartă intr-un autobuz al RATC. La coborârea in stație, nervos, tânărul a trecut la atac, explică purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Liliana Trifu:
„Bărbatul de 21 de ani l-a agresat fizic pe bărbatul de 71 de ani, care se afla pe trotuar, iar acesta a fost împins către partea carosabilă, pe marcajul pietonal, unde a fost lovit de un autoturism care circula pe prima bandă”.

Agresorul a luat-o la fugă, însă nu a scăpat de furia martorilor, care l-au capturat rapid și l-au predat polițiștilor. Individul le-a spus că nu și-a dat seama ce face :
„Nu am fost atent că e vreo mașină în fața trecerii. Mă injura in autobuz spunea că mă lovește”.

Victima, cu traumatism cranio cerebral grav și politraumă gravă, a fost preluată de către echipajul unei Salvări a Serviciul de Ambulanță Constanța.
„Bărbatul de 71 de ani se afla în stare foarte gravă, ulterior decedând la spital. Cazul a fost preluat de polițiști ai Serviciului Investigații Criminale”.

S-a aflat, apoi, că individul nu este la primul caz de agresiune, mai are două dosare pentru violență, la activ. Procurorul de caz de la Parchetul Tribunalului Constanța va cere duminică instanței arestarea preventivă pe 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

STIREA INIȚIALĂ:

Incident șocant la Constanța. Un vârstnic a fost transportat în stare gravă, inconștient, la spital, după ce a fost împins în fața unei mașini.

Șoferul autoturismului nu a mai putut evita impactul. Agresorul a fugit, însă, la scurt timp a fost prins de politie.

S-a întâmplat puțin după ora 16,30, pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța.

Din primele cercetări a reieșit că cei doi bărbați s-au luat la ceartă într-un autobuz de transport în comun.

Când au coborât în stație, în apropierea trecerii de pietoni, cel mai tânăr l-a lovit pe vârstnic și apoi l-a împins în fața unei mașini care circula regulamentar.

În urma impactului cu autoturismul, victima a fost aruncată pe caldarâm, lovindu-se grav la cap.

Agresorul a luat-o la fugă însă nu a scăpat de furia martorilor care l-au capturat rapid și l-au predat polițiștilor.

S-a aflat apoi că individul nu este la primul caz de agresiune, mai are două dosare pentru violență, la activ.

Victima, un bărbat în vârstă de peste 60 de ani, a fost preluată de către echipajul unei ambulanțe SAJ.

„Pacient, inconștient, cu trraumatism cranio cerebral grav, politrauma grava, a transmis Claudia Tatarici purtător de cuvânt SAJ Constanta.

A fost intubat de către medicul SAJ,transportat la spitalul județean și predat pe camera de resuscitare, unde a intrat în stop.

S-a început protocolul de resuscitare.