Confidenţialitate

Constanța: Amenzi record de peste 200.000 de lei, la o petrecere cu aproape 100 de persoane

Amendă record, de peste 200.000 de lei, aplicată de polițiștii constănțeni după ce au întrerupt o petrecere la care participau aproape 100 de persoane. Petrecăreții erau din Constanța, dar cheful, un majorat, a fost organizat la Năvodari, crezând ca acoolo sunt mai feriți de ochii polițiștilor.

Petrecerea a avut loc joi seara la o cafenea din centrul orașului Năvodari. Cineva a sunat la poliție și a sesizat că se chefuiește de mama focului, cu muzică și dans, fără a se ține cont de restricțiile anticovid. Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța Andreea Iliescu:

„La fața locului au ajuns polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și polițiști locali, în sprijin sosind echipaje de Poliție de la subunitățile din apropiere, precum și o grupă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale”.

Forțele de ordine au descins astfel la cea mai de amploare petrecere ilegală din acest la Constanța. Erau aproape 100 de persoane.

„Toate au fost legitimate și sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, evenimentul fiind întrerupt. A fost identificat și sancționat administratorul societății comerciale, cu amendă în valoare de 10.000 de lei”.

Constanța este unul dintre județele în care s-au aplicat cele mai multe sancțiuni pentru organizarea de petreceri private ilegale.