Confidenţialitate

Constanța: Amenzi de peste 82.000 de lei aplicate protestatarilor anti-restricții | AUDIO

La protestul care a început în fața Prefecturii Constanța au participat aproape 400 de persoane. Manifestația, neautorizată, a fost convocată, pe Facebook, de un partid politic.

Foarte mulți minori printre protestatari. Încurajați de cei mari, adolescenții și-au scos măștile strigând „Libertate”. Supravegheați de jandarmi, manifestanții au mărșăluit, apoi, pe străzile Constanței, cei mai mulți fără a purta masca  sanitară.

Ca și duminică, participanții s-au retras după ora 21,30. Până acum,  au fost aplicate, organizatorilor și participanților, 157 amenzi, în valoare totală de 82.100 de lei, pentru nedeclararea manifestației și pentru desfășurarea protestului fără respectarea regulilor de protecție. Liderii protestarilor au spus că vor contesta toate amenzile In plus, trei adolescenți, care trăgeau cu praștia în coloana de manifestanți, au fost amendați cu 900 de lei.

Nu au existat victime. Jandarmii vom analiza imaginile de la protest pentru identificarea și sancționarea şi a altor persoane care au încălcat legea. Protestele de la Constanța s-a desfășurat fără incidente, au transmis jandarmii.

Foto: Ghiulfer Predescu

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Ghiulfer Predescu