Confidenţialitate

Constanța: 2 minori morți și alți 2 răniți în urma unui accident rutier. Șoferul mașinii care a produs accidentul are 16 ani și furase automobilul de la o rudă | AUDIO

Două copile de 13 si 16 ani au murit și alți doi minori au fost grav răniți într-un grav accident petrecut pe DN în județul Constanța. Polițiștii investighează imprejurările în care s-a întâmplat tragedia. Din primele informații, mașina care a produs accidentul era condusă de un minor care furase mașina de la o rudă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cumplitul accident a avut loc azi noapte, în comuna Cobadin, chiar lângă benzinăria din localitate. Alerta la 112 s-a dat putin după ora 01:30. Apelantul anunța un accident cu mai multe victime. Două mașini s-au izbit atât de puternic încât, din impact, una dintre ele a fost aruncată în peretele stației de alimentare cu combustibil.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare cu șase ambulanțe SMURD și SAJ precum și o autospecială de stingere. S-a intervernit rapid, dar două adolescente de 13 și 16 ani erau decedate.

În mașina în care au fost găsite, zăceau în stare de inconștiență un tânăr de 17 ani și șoferul de 16 ani. Acesta din urmă a fost cel care a provocat accidentul. Se pare că a luat cheile mașinii mătușii sale și toți patru au plecat la plimbare.

Într-o curbă, din cauza vitezei, minorul a pierdut controlul volanului, s-a izbit de o altă mașină condusă de un tanar de 23 de ani și ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate. Cei doi minori, cu grave politraumatisme, inconștienți, au fost intubați și transportați la Spitalul Județean Constanța. Șoferul mașinii lovite a fost și el dus la spital.

Sursa foto: Nicușor Bușurică

Citește și: F1: Monoposturi implicate într-un accident, la startul MP al Marii Britanii