Consilier local, după ce o fetiță de 7 ani a fost desfigurată de maidanezi: Cei mai buni paznici în Târgu-Jiu sunt câinii

Câinii să rămână în stradă pentru că sunt cei mai buni apărători ai mașinilor împotriva hoților. Iată la ce s-au gândit consilierii locali din Târgu Jiu la nici două zile după ce o fetiță de 7 ani a fost desfigurată de maidanezi în plină stradă.

Ei s-au întrunit într-o ședință de urgență pentru a găsi soluții, astfel încât să nu se mai repete incidente similare.

Între timp, medicii au declarat că fetița va avea nevoie de operații estetice pentru reconstrucția feței.

Potrivit corespondentului Europa FM din Gorj, consilierii locali s-au întrunit în ședință de urgență după ce au aflat că fetiţa de 7 ani a fost muşcată de câinii maidanezi, chiar în faţa blocului în care locuieşte, în Târgu-Jiu.

Aleşii locali au venit cu câteva propuneri, una dintre ele fiind sterilizarea câinilor şi aducerea lor tot în stradă în teritoriile pe care le cunosc.

Cea mai controversată soluţie, deşi a fost îmbrăţişată de majoritatea consilierilor, a venit din partea reprezentantului PSD, Cristian Toader Pasti.

”De asemenea, cei mai buni paznici în municipiul Târgu-Jiu, din păcate sau din fericire, sunt câinii care stau pe sub toate mașinile și în momentul în care vine unul să facă ceva, toți câinii de acolo încep să latre și oamenii nu vor să scape de ei. Dar dacă îl sterilizezi, vine câinele înapoi și nu se mai înmulțesc. Este un prim pas fără de care noi nu putem da înainte. Să nu se mai înmulțească câinii existenți”, a declarat consilierul PSD.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Între timp, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a deschis un dosar penal, in rem, pentru vătămare corporală din culpă, în care încearcă să identifice persoanele care se fac vinovate de acest incident.

Fetiţa se află internată tot la spitalul de urgentă din Târgu Jiu, unde va rămâne cel puțin două săptămâni.

După vindecarea rănilor foarte grave de la nivelul feței, medicii susţin ca va avea nevoie de interventii chirurgicale estetice.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS