Connect-R aduce vara în mijlocul toamnei în Garajul Europa FM

Connect-R, autorul hitului 2012 ‘Vara nu dorm’, va face show la Europa FM LIVE ÎN GARAJ pe 24 octombrie, de la ora 19:30, în direct la Europa FM şi video pe pagina de Facebook Radio Europa FM şi 1 Music Channel.

Ştefan Mihalache, băiatul care mai târziu avea să devină Connect-R, a devenit în 2012 cel mai difuzat artist la radio. Piesa ‘Vara nu dorm’ a scris noi recorduri în materie de succes, auzindu-se practic peste tot, de la mare până la munte, în ţară şi în afară.

A intrat prima oară într-un studio de înregistrări în 1997 pentru prima piesă, ‘Observ’, inclusă pe compilaţia ‘Real Hip-Hop’. Aceasta a fost înregistrată alături de colegii din trupa fondată de el – Giganţii. Trei ani mai târziu, Connect-R a fondat Veritasaga, alături de Jivago, Preaetor şi Dribbler. Din 2006 cântă solo, iar anul acesta i-a consolidat imaginea de creator de hituri.

Cele mai cunoscute piesa ale sale, dar şi melodii mai puţin promovate se vor auzi miercuri, 24 octombrie, în cel mai muzical garaj din România: Garajul Europa FM.

Invitaţiile pentru concertul CONNECT-R Europa FM LIVE ÎN GARAJ vor putea fi câştigate ascultând Europa FM sau prin intermediul concursurilor din aplicaţia pentru Android Europa FM LIVE, care poate fi descărcată gratuit din Google Play.