Confidenţialitate

Conferință pe tema Covid la Vatican, cu Anthony Fauci și Joe Perry de la Aerosmith

Zilele acestea are loc la Vatican o conferinţă pe tema COVID şi a sănătăţii globale. Printre participanţi: Papa Francisc, expertul-şef în boli infecţioase din SUA dr. Anthony Fauci şi chitaristul legendarei trupe Aerosmith, Joe Perry.

Medicul Anthony Fauci susţine că oamenii vor fi mai predispuşi să urmeze un sfat medical dacă vine de la cineva în care au încredere. De aceea ar fi atât de pestriță lista cu personalități de la conferință.

„Aveți pe cineva care este o persoană profund religioasă, care își va asculta clerul. Acesta este diferit de mine, care vin în costum şi le spun oamenilor să facă ceva”, a spus Fauci, citat de Associated Press.

Persoanele care iau cuvântul la conferință sunt din domenii diverse – pe lângă papa, chitaristul de la Aerosmith și dr. Fauci, directorii executivi ai Pfizer și Moderna, Chelsea Clinton, modelul Cindy Crawford și soprana Renee Fleming se numără printre participanți. Conferinţa se va încheia sâmbătă, iar ultimul care va lua cuvântul va fi Papa Francisc.

Liliana Nicolae