Concerte în aer liber de Revelion, în Bucureşti

Bucureștenii care nu pleacă la munte pentru noaptea dintre ani pot petrece Revelionul în aer liber în Piața Constituției sau în Parcul Titan. Spectacolul organizat de Primăria Capitalei începe de la ora 17:30, iar pe scena din fața Parlamentului vor urca trupele O-Zone, Haddaway și Milli Vanilli.

Petrecerea din Piața Constituției începe la ora 17:30, în seara de Revelion, și se va încheia la miezul nopții cu un show de artificii.

În cele peste șase ore de distracție, 11 trupe și artiști din România, Republica Moldova, Germania și Statele Unite vor electriza atmosfera cu concerte live, promite Primăria Capitalei.

Unele dintre cele mai așteptate momente la „Revelion 2020. Disco Night Fever” este prezența, pe scena din Piața Constituției, a unor trupe care au făcut istorie în muzica dance și care, anul acesta, s-au reunit după o perioadă îndelungată de absență. Printre artiștii petrecerii se numără trupa André, cel mai longeviv trio masculin al scenei dance din România- 3rei Sud Est, faimosul duo internațional – Milli Vanilli și una dintre cele mai îndrăgite trupe de la începutul anilor 2000, O-Zone, reunită special pentru această ocazie.

Prima oră de concerte este rezervată concertelor Ovidiu Komornyik & OK BAND și Cristi Minculescu, Valter & Boro, care aduc un tribut muzicii anilor ’80 din România. Hiturile dance se aud în Piața Constituției de la ora 18:30, cu prestația trupei André, urmată de „regii muzicii dance” din România, artiștii de la 3rei Sud Est. Pe scena din Piața Constituției vor urca, de la 19:30 până la 21:30, Vunk, Holograf, dar și cântărețul Horia Brenciu. În ultima parte a petrecerii „Revelion 2020. Disco Night Fever”, Piața Constituției va răsuna de hituri internaționale. Astfel, începând cu ora 21:30, unii dintre cei mai reprezentativi artiști ai muzicii eurodance din anii ’90 cântă la București melodii premiate cu Grammy, refrene care au ajuns întopurile Billboard Hot 100 pe mai multe continente și titluri incluse în discuri de platină și discuri de aur, anunță Primăria Capitalei.

Vedetele pop ale anilor ‘90, Milli Vanilli, se întorc după 30 de ani cu hiturile care au făcut senzație în muzica dance-pop, ca „Girl You Know It’s True” sau „Blame It On The Rain”. Starul Milli Vanilli, Fabrice Morvan vina la București alături de John Davis, una vocile din spatele proiectului de succes, în concertul Milli Vanilli Experience / Face Meets Voice.

Responsabil de unele dintre cele mai mari hituri dance ale anilor ’90, solistul grupului de euro-dance Snap!, rapperul american Turbo B. vine la Revelion 2020 urmat de veteranului clasamentelor muzicale Eurodance, artistul german Haddaway, care va interpreta hit-uri celebre precum „What Is Love”, „I Miss You” sau „Rock My Heart”.

Cu puțin înainte de miezul nopții, trioul fenomen din Republica Moldova care a isterizat Europa la începutul anilor 2000, O-Zone, se reunește special pentru a cânta pe scena „Revelion 2020. Disco Night Fever”. Concertul O-Zone începe la ora 23:15 și se termină chiar înainte de ora 24:00.

Trecerea dintre ani este celebrată cu un spectacol de artificii în Piața Constituției, care va încheia petrecerea dintre ani din Piața Constituției. Intrarea la eveniment este liberă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS