Confidenţialitate

Concert în memoria lui George Michael în 2017

Un concert în memoria cântăreţului George Michael, la care vor participa mai multe vedete internaţionale, va fi organizat în anul 2017, a anunţat Esther Rantzen, fondatoarea Childline, un program de asistenţă şi consiliere psihologică pentru copii şi adolescenţi, ce a fost sprijinit şi promovat de-a lungul anilor de starul britanic, potrivit contactmusic.com.

După decesul cântăreţului George Michael, care a murit la vârsta de 53 de ani pe 25 decembrie în urma unei insuficienţe cardiace, Esther Rantzen, fondatoarea Childline, a dezvăluit faptul că intenţionează să organizeze un concert-tribut în memoria starului britanic, pentru a face cunoscute donaţiile consistente făcute de artist de-a lungul anilor în beneficiul acestei asociaţii, înfiinţată în urmă cu 30 de ani.

”George ne-a ajutat să putem să comunicăm cu câteva sute de mii de copii prin intermediul generozităţii sale.

L-am întâlnit de mai multe ori, însă el a fost acela care ne-a abordat, iar donaţia lui a fost un cadou extrem de personal şi de generos”, a declarat Esther Rantzen pentru Daily Mirror.

”Nu voia ca sprijinul lui să fie cunoscut şi nici ca implicarea lui să devină parte a imaginii sale. Cred că va fi minunat dacă îi vom onora memoria prin intermediul unui concert-tribut, anul viitor.

Am putut să consiliem 300.000 de copii care aveau nevoie de ajutor anul trecut, prin e-mail, online şi telefon, iar George a reuşit prin donaţiile lui ca munca noastră să conteze”, a adăugat ea.

Esther Rantzen spune că intenţionase ca acel concert să aibă loc înainte de moartea cântăreţului George Michael.

Sursă: News.ro