Confidenţialitate

Concert Guns N’ Roses: Cel puţin 30 de persoane arestate pentru comportament indecent şi posesie de droguri

Poliţia a arestat mai mult de 30 de persoane în timpul concertului pe care formaţia americană Guns N’ Roses îl susţinea, sâmbătă, seară, pe stadionul MetLife din New Jersey.

Potrivit presei locale, acuzaţiile au fost de posesie de droguri, comportament indecent, iar o femeie se află în custodia poliţiei pentru atac asupra unui poliţist, potrivit The Hollywood Reporter.

Turneul de reunire al formaţiei Guns N’ Roses, ”Not in This Lifetime”, a continuat, duminică, la New Jersey cu un show la East Rutherford, la care au participat aproximativ 55.000 de persoane. Trupa, al cărei line up este format din Axl Rose (voce), Slash (chitară), Duff McKagan (bas) şi, ocazional, Steven Adler (tobe) va susţine concerte până în luna noiembrie.

Din lineup-ul turneului fac parte şi Dizzy Reed (clape), alături de trupă din 1990, şi Richard Fortus (chitară), membru al grupului din 2001.

Guns N’ Roses este o trupă rock americană, înfiinţată în 1985, la Los Angeles. Cele şase albume de studio ale sale – ”Appetite for Destruction” (1987), ”G N’ R Lies” (1988), ”Use Your Illusion I” (1991), ”Use Your Illusion II” (1991), ”The Spaghetti Incident?” (1993) şi ”The Chinese Democracy” (2008) – s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.