Confidenţialitate

Concert aniversar Damian & Brothers, la Sala Palatului

Damian & Brothers anunță un concert, alături de invitați speciali, pe 31 martie, la Sala Palatului, începând cu ora 20:00.

Concertul marchează 10 ani de la înființarea trupei, precum și ziua de naștere a lui Damian Drăghici.

Damian & Brothers revine la Sala Palatului cu un show ce va oferi publicului oportunitatea de a asculta, în varianta live, cel mai recent album al artistului, “Gypsy Rock”.

Materialul include reinterpretari ale unor cântece celebre din repertoriul românesc al secolului XX (“Saraiman”, “În stație la Lizeanu”, “Mona”, “Constantine, Constantine”, “Cine a pus cârciuma în drum” etc.), amestecând  instrumentele tradiționale lăutărești cu elemente de rock și ritmuri de dubstep, reggae și gypsy blues.

Printre artiștii care vor urca pe scena Sălii Palatului alături de Damian și orchestra sa, se numără: Smiley, Grasu XXL, Lora, Alina Eremia, Cristina Bălan, și multi alții.

“Damian & Brothers a fost și este cel mai frumos proiect din viața mea. La 10 ani de la înființare, m-am gândit să fac un album aniversar cu ajutorul tuturor artiștilor-prieteni care au înregistrat alături de noi pe Gypsy Rock.

Așa că vă aștept pe 31 martie, de ziua mea de naștere, să sărbătorim 10 ani aniversari ai trupei Damian & Brothers! O să fie nebunie mare, fraților!”, a spus Damian Drăghici.

Biletele pentru concertul Damian & Brothers de la Sala Palatului, din data de 31 martie 2017, sunt disponibile în rețeaua Eventim, începând cu 1 februarie.

În funcție de categorii, prețurile sunt următoarele: categoria I: 260 lei, categoria II: 220 lei, categoria III: 180 lei, categoria IV: 120 lei, categoria V: 85 lei.