Confidenţialitate

Comunitatea „Corupția ucide”: Persoane infiltrate la protest ar putea deturna marșul

Comunitatea „Corupția ucide” atrage atenția că „persoane infiltrate”  la marșul de protest din această seară din București ( ora 18.00, Piața Universității) ar putea provoca deturnarea coloanei de manifestanți spre Palatul Cotroceni, sediul Administrației Prezidențiale. Din acest motiv, grupul anunță pe Facebook PENTRU CE se protestează și UNDE.

Grupul „Corupția ucide” amintește că la manifestația din Piața Universității București , programată la ora 18.00, vor ajunge toate grupurile din țară și din diaspora.

La ora 19.30 se va pleca în marș către Palatul Parlamentului, cu opriri la instituțiile considerate „confiscate” de coaliția PSD-ALDE: Avocatul Poporului, Curtea Constituțională, Consiliul Național al Audiovizualului.

Se estimează că la Palatul Parlamentului se va ajunge în jurul orei 21.00.

Reprezentanții comunității „Corupția ucide” atrag atenția că în niciun caz nu se va merge la Palatul Cotroceni și că unele persoane infiltrate ar putea încerca deturnarea protestelor, pe fondul nemulțumirilor că șeful statului a desemnat-o să formeze noul guvern pe social-democrata Viorica Dăncilă.

„In seara aceasta protestam impotriva modificarilor legilor justitiei care au fost aprobate de Parlament si impotriva modificarilor codurilor penale care au fost anuntate. Nu uitam de codul fiscal sau de formularul 600, nici de criza economica in care coalitia de la guvernare a dus tara (puterea de cumparare a scazut dramatic din cauza inflatiei, cursul EURRON se afla la maxim istoric, peste 4.66, iar datoria externa a Romaniei a crescut cu 1.3 miliarde EUR in primele 10 luni ale lui 2017). Si nu uitam de dispretul pentru democratie si transparenta al PSD-ALDE-UDMR.” Fragment din mesajul publicat pe pagina Corupția ucide