Confidenţialitate

Compania Ford a prezentat noul model care va fi produs la Craiova

Compania Ford a prezentat noul model de autoturism care va fi produs în fabrica din Craiova.

Este vorba despre SUV-ul Puma. Maşina ar urma să fie scoasă la vânzare la sfârşitul acestui an – transmite corespondenta Europa FM, Ana-Maria Constantinescu.

Clienții noului Puma vor fi printre primii care vor beneficia de arhitectura sofisticată mild-hybrid – adaptată pentru a spori eficiența de combustibil, spun reprezentanţii companiei americane.

Acest sistem de propulsie integrează asistența electrică a cuplului cu un motor pe benzină EcoBoost de 1,0 litri, cu trei cilindri și frecare redusă, oferind un vârf de putere de până la 155 CP.

Maşina va fi dotată cu sistem de recunoaştere a indicatoarelor rutierem unul de centrare pe mijlocul benzii, dar şi un sistem de avertizare asupra pericolelor de pe şosea

Puma este, de asemenea, primul vehicul din segmentul său care oferă sistemul de deschidere a hayonului fără utilizarea mâinilor și scaun cu masaj lombar, după cum susţin reprezentanţii Ford.

Pentru fabricarea noului model, reprezentanţii companiei americane au investit în uzina din Craiova 1, 5 miliarde de euro.

Suv-ul ar urma să fie scos la vânzare la sfârşitul acestui an.

Foto: Ford