Confidenţialitate

Comedia “Și cu pisica ce-ați făcut” ȋși continua parcursul prin București, Craiova și Brașov ȋn decembrie

Noutate ȋn peisajul teatral, comedia “Și cu pisica ce-ați făcut” și-a croit repede drum către inima spectatorilor și culege aplauze și aprecieri la fiecare reprezentație.  Pe textul și ȋn regia Liei Bugnar, povestea se derulează ȋntr-o maniera un pic atipică, ce cucerește publicul și provoacă actorii. Distribuția spectacolui reunește mai multe generații și tipologii ale scenei: doamna Rodica Mandache este deopotrivă fermecatoare și dramatică, Marius Manole este pierzătorul absolut, Medeea Marinescu este aristocrata stilată, Mariei Buză ȋi revine o interesantă partitură ce ȋi permite să ȋnvăluie sala cu glasul ei, Anghel Damian este plin de vervă și umor iar Lia Bugnar are o postură surpriză care dinamizează cursul acțiunii.

Publicul ajunge într-un imaginar pe cât de fermecător, pe atât de comic și imprevizibil. Granița dintre ieri și azi se estompează, o prezență din alte vremuri stă față în față cu personaje ancorate în prezent, iar parfumul unei alte epoci ȋndulcește atmosfera. Subiectul pare simplu, dar dezvoltarea lui este inedită, emoțiile sunt mari, turnurile neprevăzute. Rezultă o comedie altfel, ȋn care personajele alunecă cu delicatețe și umor între pragmatic și sentimental, iar destăinuirile scot la iveală mult mai mult decât răspunsul la întrebarea-titlu: “Și cu pisica ce-ați făcut?”

 

Ȋn București spectacolul are 2 reprezentații consecutive, pe 20 decembrie și o reprezentație deja programată ȋn ianuarie, chiar de Ziua Unirii. Iar ȋnainte de a-i delecta din nou pe bucureșteni,  spectacolul va ajunge și la publicul din Craiova și Brașov, după următorul program:

  • 13 decembrie – Craiova – Teatrul Național Marin Sorescu
  • 14 decembrie – Brașov – Centrul Cultural Reduta
  • 20 decembrie București – spectacol găzduit la TNB Sala Mare, de la ora 17.30 și de la ora 20.00
  • 24 ianuarie București – spectacol găzduit la TNB Sala Mare de la ora 20.00

 

Bilete și detalii la sala de spectacol, pe pagina de Facebook Cortina AG si pe Ticketstore.roBLT.ro și, doar pentru București, Mystage.ro.