Confidenţialitate

Comedia “All Inclusive”, pentru prima oară cu public în sală şi live online

Spectacolul ce îi reuneşte pe Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Diana Roman şi Vlad Zamfirescu va fi găzduit la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Comedia “All Inclusive” revine în sala de teatru pe 22 februarie, dar spectacolul se va putea viziona ;i în transmisie live, pe platforma Streamerse.net.

Comedia “All Inclusive” se joaca din 2017, cel mai adesea cu sala plină, iar în anul 2019 a ajuns şi pe scene din Europa, cu supratitrare în limba engleză.

Acţiunea gravitează în jurul familiei formate din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) şi fiica lor Adele (Diana Roman).

Ajunşi în preajma vârstei de 40 de ani, cu o fiică de 20, cei doi părinţi par să fie într-o căutare perpetuă a unui ideal nedefinit, tânjind mereu după altceva decât ceea ce le-a oferit viaţa până în acel moment.

Existenţa lor ia o turnură neaşteptată atunci când Adele, tânără studentă, anunţă că trăieşte o poveste de dragoste şi aşteaptă un copil de la nimeni altul decât profesorul ei Vincent (Vlad Zamfirescu).

Iar tatăl Adelei, Maurice (Marius Manole) traveresează criza vârstei de mijloc crezând că îşi va găsi fericirea chiar în braţele veselei Monique (Mirela Oprişor), sora iubitului fiicei sale. Ce se întâmplă când protagoniştii acestiu scenariu ajung faţă în faţă veţi descoperi asistând la spectacol.