Coloane de maşini la intrarea în Bucureşti, de pe autostrada A1

Traficul rutier pe autostrada A1 între Piteşti şi Bucureşti este aglomerat miercuri după-amiază, formându-se coloane de maşini la intrarea în Capitală.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că traficul rutier este intens pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti.

Poliţiştii le recomandă şoferilor, întrucât la intrarea în Bucureşti s-au format coloane de autovehicule, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

De asemenea, pe DN 1-(7), la ieşirea din Sibiu către Veştem, se fac lucrări în zona unei intersecţii cu sens giratoriu (asfaltare pe prima bandă), motiv pentru care s-a format o coloană de autovehicule pe sensul de mers către Veştem (inclusiv la ieşirea de pe autostrada A1).

Până în prezent, pe DN1, pe Valea Prahovei, nu există probleme de trafic, însă este de aşteptat ca circulaţia să se intensifice în zilele următoare. În cazul în care se vor forma coloane de autovehicule în staţiunile montane prahovene, şoferii pot circula pe DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele. De asemenea, pentru a ajunge în zona Bran – Moieciu, pot fi folosite următoarele rute: A1 Bucureşti – Piteşti – DN73 Piteşti – Râşnov şi DN7 Bucureşti – Bâldana – DN71 Bâldana – Târgovişte – DN72A Târgovişte – Stoeneşti – DN73 Valea Mare-Pravăţ – Râşnov.

De miercuri, de la ora 15.00, şi până luni, la ora 6.00, se ridică restricţia din zona lucrărilor de la viaductul Cârligu Mic, situat pe DN7 Râmnicu-Vâlcea-Sibiu, între localităţile vâlcene Călimăneşti şi Brezoi, astfel că se va putea circula pe ambele benzi ale viaductului.

Vineri, între orele 14.00 şi 15.00, circulaţia rutieră pe Podul Calafat – Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de reparaţie şi întreţinere.

Conform sursei citate, DN 67C-Transalpina a fost redeschis în totalitate. Pe tronsonul Rânca (km 34+800, judeţul Gorj) – Obârşia Lotrului (km 59+800, judeţul Vâlcea), accesul este permis doar în intervalul orar 7.00-20.00, însă numai pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, existând şi restricţie de viteză de 30 km/h.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS