Cod galben de ninsori și viscol pentru 4 județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări cod galben de ninsoare şi viscol pentru patru judeţe, fiind vorba despre zone montane.

În judeţul Caraş-Severin, până azi la ora 22.00 este în vigoare o atenţionare cod galben de ninsoare. Astfel, la peste 1700 de metri altitudine va ninge moderat, iar vizibilitatea ar putea scădea, izolat, sub 50 de metri.

Va ninge şi în judeţele Maramureş, Cluj şi Bistriţa-Năsăud, zona de munte. Şi aici va ninge moderat, dar vântul va avea intensificări care la rafală pot atinge 70 – 90 de kilometri pe oră, determinând scăderea vizibilităţii la altitudini de peste 1200 de metri.

Totodată, centrul Infotrafic anunţă că este ceaţă pe drumul naţional 1, în judeţul Cluj, pe tronsonul Cluj-Napoca – Turda, unde vizibilitatea este sub 100 de metri.

Meteorologii de la ANM au emis şi o informare de răcire bruscă a vremii. Până marţi la ora 23.00 vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare, iar în unele zone vântul va avea intensificări şi va bate cu 60 – 70 de kilometri pe oră.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS