CNAIR: Trafic în condiții de iarnă și restricții în mai multe zone ale țării

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că DN 2N a fost închis, joi seara, între localitățile Bogza și Dumbrăveni, județul Vrancea, din cauza viscolului și a vizibilității reduse. DN 23B a fost închis între localitățile Măicănești și Ciorăști.

CNAIR și Poliția Rutieră au decis, totodată, închiderea sectorului de drum Bogza – Dumbrăveni de pe DN 2B (km 8+000 – km 17+000).

Tot din cauza viscolului, o restricție de tonaj (3,5 tone) a fost impusă pe DN 22 (km 2+800 – km 30+000) între localitățile Râmnicu Sărat și Băile, județul Buzău.

CNAIR precizează că pe măsură ce condițiile meteorologice se vor ameliora, utilajele vor interveni pentru curățarea drumului și redeschiderea circulației.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, adaugă reprezentanții companiei.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS