Confidenţialitate

CNAIR a lansat portalul erovinieta.ro

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat azi portalul www.erovinieta.ro.

Pe acest site puteți achita cu cardul bancar atât rovinieta, cât și tariful de trecere a podurilor peste Dunăre de la FeteștiCernavodă, anunță CNAIR.

De asemenea, puteți verifica valabilitatea rovinietei, dar și dacă a fost confirmată plata pentru trecerea podurilor.

”Prin intermediul www.erovinieta.ro se pot realiza următoarele operațiuni: achitarea tarifului de utilizare (rovinieta) și a tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Fetești – Cernavodă (peaj) cu ajutorul cardului bancar; verificarea valabilității rovinietei; verificarea achitării peajului și a numărului de treceri efectuate prin secțiunea stației de taxare de la Fetești pe benzile marcate e-tarif; gestionarea unei flote de vehicule, ce permite achitarea/verificarea facilă a rovinietei și peajului”, anunță CNAIR.

Compania precizează însă că unele operațiuni pot fi realizate doar dacă utilizatorul crează un cont valid pe acest site.

”Utilizatorii care achită prin intermediul cardului bancar rovinieta/peaj pe www.erovinieta.ro nu vor suporta costurile comisionului de tranzacționare sau alte costuri asociate tranzacțiilor online, toate aceste costuri fiind suportate de către CNAIR – SA. Astfel, costul total al rovinietei/peajului achitat prin intermediul www.erovinieta.ro este cel reglementat de legislația în vigoare”, a precizat CNAIR.