Confidenţialitate

Cluj: Tânăra numită în CA al unui spital a demisionat la cererea președintelui CJ, deși el încuviințase numirea

O tânără de 27 de ani, numită politic de PNL în Consiliul de Administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie din Cluj-Napoca, și-a dat demisia la solicitarea Consiliului Județean Cluj, la o zi după numirea în funcție.

Consiliul Județean o desemnase să îi reprezinte interesele în spitalul clujean.

Claudia Ardelean este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai, deține o firmă care se ocupă cu organizarea nunților și nu are experiență în domeniul sanitar.

Într-o postare pe o rețea de socializare, femeia mulțumea partidului Național Liberal pentru postul obținut în Consiliul de Administrație.

”It’s officially! Azi, 08.02.2021 am semnat contractul de mandat in baza caruia imi voi exercita functia publica de reprezentant al Consiliului Judetean Cluj in Consiliul de Administratie al unui spital public din Municipiul Cluj-Napoca! Multumesc pentru incredere si sustinere Partidului National Liberal Cluj!”, a scris pe Instagram Claudia Ardelean, într-o postare ștearsă ulterior.

După ce anunțul său a ajuns în mass-media, președintele Consiliului Județean Cliuj, Alin Tișe, i-a cerut demisia, deși tot el încuviințase numirea acesteia în funcție.

Alin Tișe nu a explicat nici de ce a hotărât să o dea afară.

Foto: Claudia Ardelean Instagram