Cluj: Două ştranduri, bazin olimpic şi parc acvatic, deschise în această vară

Clujenii au la dispoziţie, în această vară, două ştranduri şi un bazin olimpic în aer liber, dar şi un parc acvatic în comuna învecinată Floreşti.

Ștrandul Sun, administrat de Regia Autonomă a Domeniului Public din subordinea Primăriei Cluj-Napoca, s-a deschis pentru public la începutul lunii iunie, aici existând trei bazine, dar şi două piscine gonflabile, în care copiii se pot da cu bărcuţele sau cu baloanele.

Potrivit autorităţilor, ștrandul a fost reabilitat în urma unei investiții de circa 250.000 de lei.

Ștrandul Sun este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 20.00.

Aquapark-ul din comuna Florești s-a deschis la începutul lunii mai, aici existând bazine pentru copii cu o multitudine de jocuri de apă, o piscină pentru adulți, dar și tobogane de 70, respectiv 115 metri lungime.

Cei care aleg să își petreacă timpul liber în cadrul parcului acvatic au la dispoziție, în mod gratuit, umbreluțe, colaci, șezlonguri, vestiare cu dulapuri.

La ștrandul Clujana, renovat în 2013, sunt două bazine, unul pentru copii și unul pentru adulți. Ştrandul s-a deschis săptămâna trecută, iar pe perioada verii se organizează şi cursuri de înot pentru copii şi adulţi.

La Complexul de Natație al Universității Tehnice din Cluj-Napoca este un bazin exterior de dimensiuni olimpice (50 x 25 de metri), cu 10 culoare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS