Confidenţialitate

Clotilde Armand, validată în funcția de Primar al Sectorului 1 | VIDEO

Judecătoria Sectorului 1 a validat, joi, mandatul pentru funcţia de Primar al Sectorului 1 Bucureşti, obţinut de Clotilde Armand, candidata Alianţei USR-PLUS.

Armand a postat decizia pe Facebook, cu haștagul #touche.

„Admite sesizarea formulată de Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1, Sector 1 Bucureşti. Validează mandatul pentru funcţia de Primar al Sectorului 1 Bucureşti, obţinut de Clotilde Marie Brigitte Armand, candidata Alianţei USR-PLUS.

Dispune comunicarea prezentei încheieri de îndată Prefectului şi Secretarului General al Sectorului 1 Bucureşti, cel din urmă are obligaţia aducerii la cunoştinţă publică, prin afişarea încheierii, la sediul Primăriei Sectorului 1, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare”, se arată în comunicarea Judecătoriei Sectorului 1 al Capitalei.

Potrivit sursei citate, sentința este executorie.

„Cu drept de apel în termen de 2 de zile de la aducerea la cunoştinţă publică, ce se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, mai arată Judecătoria Sectorului 1.

Invitată la Piața Victoriei, emisiune realizată de Alice Iacobescu, Clotilde Armand spune că decizia instanței nu poate aduce nicio supriză în legătură cu cine va fi primarul Sectorului 1 pentru următorii patru ani.

Vezi aici emisiunea integrală: