Confidenţialitate

Clotilde Armand solicită Parchetului General să preia ancheta privind voturile din Sectorul 1

Clotilde Armand cere Parchetului General să preia ancheta în scandalul voturilor de la Sectorul 1 al Capitalei.

Aceasta îi acuză pe contracandidatul Dan Tudorache și pe șeful PSD, Marcel Ciolacu, că au încercat să măsluiască voturile de la alegerile locale.

După ce Tudorache a anunțat că este câștigător al alegerilor pentru acest sector, Armand a solicitat Biroului Electoral Central renumărarea voturilor, în condițiile în care datele exit-poll și cele prezentate de BEC arătau că ea este noul primar desemnat de locuitorii Sectorului 1.

„Astăzi (marți – n.r.) voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situația de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înțelegem și noi o treabă”, a spus Clotilde Armand.

Reamintim, candidata USR-PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitale l-a acuzat, luni, pe Tudorache de tentativă de fraudare a alegerilor și a chemat și poliția la Biroul Electoral.

Totodată, primarul în funcție al Sectorului 1 susține că a câștigat un nou mandat: „Am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand”.

În același timp, preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că a depus o plângere la BEC prin care solicită renumărarea voturilor la alegerile de la Sectorul 1.