Claudiu Niculescu a fost dat afară de la Dinamo

Claudiu Niculescu a rezistat doar 20 de zile pe banca tehnică a lui Dinamo, care l-a concediat sâmbătă, pentru a-l numi în locul lui pe Mircea Rednic.

Clubul a anunțat pe site-ul oficial despărțirea de antrenorul care fusese numit la conducerea echipei la 23 septembrie, în locul lui Florin Bratu.

„Claudiu Niculescu a venit într-un moment extrem de dificil la Dinamo. A gândit cu sufletul și a ales Dinamo, lucru pentru care clubul îi rămâne recunoscător.
În acest moment nu este vorba despre profesionalism sau despre calitățile antrenorului Claudiu Niculescu. Este vorba despre o oportunitate pe care clubul Dinamo o are într-un moment extrem de dificil.
Claudiu Niculescu a antrenat Dinamo 20 de zile, un lot pe care nu l-a pregătit el, nu l-a format el, deci nu putem discuta despre o analiză profesională a antrenorului Claudiu Niculescu.
Îmi pare extrem de rău și îi cer scuze antrenorului Claudiu Niculescu pentru acest moment delicat pentru care nu are nicio vina.”, se afirmă în comunicatul semnat de președintele Consiliului de Administrație, Alexandru David.

Oficialii dinamoviști anunță că înțelegerea cu Mircea Rednic este pusă la punct în proportie de 99% și noul antrenor va fi instalat oficial până luni.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS