Circulația pe podul Calafat – Vidin va fi întreruptă pentru două zile

Circulația rutieră pe Podul Calafat – Vidin va fi întreruptă timp de două ore, în zilele de miercuri și luni pentru lucrări de întreținere și reparații.

Poliția de Frontieră Dolj informează că a fost anunțată de societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului că circulația va fi întreruptă în data 28 iunie, între orele 09.00 – 11.00, și pe 3 iulie, în același interval orar.

Autovehiculele ajunse în vamă vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

“Având în vedere aspectele prezentate, vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență astfel încât la ridicarea restricției controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ”, anunță Poliția de Frontieră Dolj, într-un comunicat de presă.

Reprezentanții Inspectoratului Poliției de Frontieră recomandă șoferilor consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, astfel încât șoferii să-și poată reconfigura traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS