Ciolacu: Vom da votul pe o lege a carantinării coerentă

Parlamentul va da votul pe o lege a carantinării ‘coerentă’ şi ‘eficientă’, care să-i protejeze pe români, a declarat, joi, preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Marcel Ciolacu, după o întâlnire pe tema acestui act normativ cu șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

„Cu ajutorul specialiştilor şi al societăţii civile, am construit o lege a carantinei care chiar să-i protejeze pe români în faţa pandemiei, nu să acopere abuzurile! Dimineaţă, am avut o întâlnire la Parlament cu domnul Raed Arafat şi mai mulţi colegi jurişti pentru a găsi cele mai bune formulări la noua lege privind carantina şi izolarea”, a scris liderul PSD pe Facebook.

Potrivit lui Marcel Ciolacu, „Guvernul PNL elaborează şi trimite în Parlament doar catastrofe care trebuie reparate în regim de urgenţă’.

„Ieri, i-am chemat la dezbatere pe experţii societăţii civile, care ne-au ajutat să eliminăm aberaţiile liberale ce atentau la drepturile şi libertăţile românilor. Azi, după discuţia foarte aplicată cu domnul Arafat, avem garanţia că putem da votul final pe o lege coerentă şi eficientă!”, a explicat liderul interimar al PSD.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS