Confidenţialitate

Ciolacu: PSD nu a avut negocieri de a intra sau nu la guvernare | VIDEO

Liderul PSD transmite că nu se pune problema, în acest moment, ca formațiunea să intre la guvernare alături de PNL și UDMR.

Social-democraţii i-au trimis premierului desemnat Nicolae Ciucă o listă cu măsuri care trebuie implementate urgent.

”Priorităţile românilor nu sunt nici crizele politice, şi ştim cine le-a provocat, USR şi PNL. Cred că priorităţile rămân facturile la energie şi pandemia.

În acest moment, PSD nu a avut negocieri de a intra la guvernare sau de a nu intra la guvernare. Singura discuţie a fost cu premierul desemnat, căruia i-am trimis cele zece priorităţi ale PSD, eventual să le prindă în programul de guvernare şi rămânând ca domnia sa să ne trimită programul de guvernare, cât mai repede”, a spus Marcel Ciolacu, luni, la sediul central al partidului.

”România are nevoie de un guvern stabil, pentru toate crizele pe care le are de confruntat”, a adăugat fruntașul PSD.

Potrivit lui, “momentan se discută despre un guvern minoritar, noi am spus că vorbim despre un guvern până la 1 februarie, deja se aude că va fi un program de guvernare pe trei ani de zile. Haideţi să vedem programul…”.

“Pe mine nu mă interesează nicio funcţie, nici la Cameră, nici la Senat, nici la Guvern … îmi e de ajuns funcţia de preşedinte al PSD”, a răspus Marcel Ciolacu, comentând informațiile despre negocieri pentru o susținere a sa în postul de președinte al Camerei Deputaților.