Ciolacu, despre cazul Pintea: Vom stabili cum trebuie să abordeze PSD astfel de situații

Conducerea centrală a PSD nu va lăsa organizațiile județene ale partidului să ia decizii în  cazuri precum cel al Sorinei Pintea.

Președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, va avea mâine o discuție informală cu președinții de consilii județene despre cum vor fi abordate astfel de situații.

„Cât timp eu o să conduc partidul, nu o să duc partidul către cazuri personale. (…) Va avea loc o discuție despre cum trebuie să abordeze partidul astfel de situații. Va avea loc mâine (marți – n.red.) o întâlnire informală. (…) Este o decizie care afectează întregul partid, o iau cu președinții de consilii județene si apoi o comunicăm”, a afirmat Ciolacu.

Totodată, în cadrul întâlnirii va fi abordată și problema de la Caraș Severin, acolo unde procurorii DIICOT au deschis o anchetă ce vizează membri ai PSD, între care și Codrin Ștefănescu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş – şi totodată liderul organizaţiei judeţene a PSD –  Gabriel Zetea, a cerut conducerii centrale a formaţiunii suspendarea Sorinei Pintea din partid, după ce a aceasta a fost arestată preventiv.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS