Ciolacu, „ferm convins” că moţiunea de cenzură va trece

Liderul interimar al PSD se declară ”convins” că moţiunea de cenzură, anunţată împotriva guvernului liberal, va întruni voturile necesare pentru a fi adoptată l.

„Sunt ferm convins că vor fi voturile necesare”, a spus Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3.

Totodată, social-democratul a criticat programul de relansare economică prezentat de executiv.

„Suntem ultimul stat european care lansăm un plan economic. Suntem ultimul stat european care am lansat acest program economic la cârciumă, pe terasă. toate ţările europene le-au lansat ori în Guvern, în instituţia Guvernului, la Palatul Victoriei, ori în Parlament. Marea majoritate, 80%, au lansat acest plan economic în Parlament, cum este şi normal”, a acuzat Marcel Ciolacu.

„Măsurile şi ce se promite în acest plan economic, 75% au finanţare din fondurile europene. Nu poţi fără să vii şi cu o discuţie prealabilă cu Comisia Europeană, să înţeleagă Comisia Europeană la ce vrei să foloseşti banii” a precizat șeful opoziției.

În opinia sa, preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să „recunoască cât mai curând” faptul că „Guvernul Orban este un eşec”, iar premierul este „mult prea mic pentru funcţia pe care o ocupă şi a intrat într-un hăţiş infracţional”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS