Cine vine la Europa FM Live pe Plajă 2016?

Evenimentul muzical al anului de pe litoralul românesc îşi adună prietenii şi pe Facebook. În reţeaua socială găsiţi informaţii despre Europa FM Live pe Plajă şi în evenimentul creat special, pe care îl puteţi accesa printr-un click aici sau scanând codul QR din partea stângă a articolului.

Informaţii suplimentare vor fi disponibile şi pe www.livepeplaja.ro, adresă unde veţi descoperi în perioada următoare mai multe surprize pe care Europa FM le pregăteşte în această vară pentru cei care ajung pe litoralul românesc.

Puteţi participa la discuţiile despre Europa FM Live pe Plajă şi în reţelele sociale Twitter şi Instagram folosind hashtagul #LivepePlaja, în scurt timp toate comentariile, imaginile şi clipurile publice pe acest subiect urmând să fie publicate automat şi pe europafm.ro.

Anul acesta, Europa FM Live pe Plajă îţi aduce 3 zile de muzică bună şi distracţie la malul mării, pe plaja dintre Venus şi Saturn. Pe 29, 30 şi 31 iulie, cei mai buni artişti şi multe surprize pregătite de Europa FM vor încinge din nou nisipul de la malul Mării Negre.

Intrarea la Europa FM Live pe Plajă 2016 este liberă!