Confidenţialitate

Cine este „domnul Nicu”, șoferul autocarului cu care tricolorii merg în Germania | AUDIO | VIDEO

Astăzi facem cunoștință cu „domnul Nicu”. Este șoferul autocarului cu care merg tricolorii în Germania. Elevii lui Edi Iordănescu au plecat luni dimineață, 1 iulie, din Wurzburg spre Munchen. Au fost duși la gară cu autocarul condus de „domnul Nicu”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Nicu Moldoveanu are 42 de ani și de patru ani este stabilit în Germania. A plecat din București, sectorul 2 și este angajat șofer la echipa clubului FC Koln. Dar pe timpul campionatului european îi conduce în siguranță pe tricolori.

„Înainte să ajung aici, la Euro, cu ei, nu eram foarte înrăit, foarte prins cu meciurile, dar acum sunt mai interesat de acest scop. Mă bucur foarte mult de echipă și văd că este o atmosferă foarte plăcută la echipă. Colegii mereu sunt pe glume, sunt binedispuși”, a spus șoferul tricolorilor.

Domnul Nicu povestește pentru FRF TV că s-a bucurat alături de jucătorii naționale după calificarea în optimi.

„Sigur că o să fie o amintire plăcută și peste câțiva ani, când o să-mi aduc aminte că am participat la Euro 2024 și cu echipa României, mai ales că și eu sunt român, mă bucură mult asta și o să îmi aduc aminte cu plăcere. Am zis să mergem până în finală… cu Germania, desigur”, a spus domnul Nicu.

Domnul Nicu i-a dus în această dimineață pe elevii lui Iordănescu la gara din Wurzburg. Naționala a plecat cu trenul spre Munchen unde va avea loc meciul cu Olanda, pe stadionul Allianz Arena.

Sursa foto: FRF.ro

Citește și: Ungaria preia conducerea Consiliului UE timp de 6 luni. Viktor Orban și-a anunțat intenția de a forma un nou grup parlamentar european | AUDIO