Confidenţialitate

Angel Tîlvăr, desemnat de PSD pentru postul de ministru al Apărării | AUDIO

PSD a decis în această după-amiază pe cine nominalizează pentru postul de ministru al Apărării, după ce Vasile Dîncu și-a dat demisia. Este vorba despre Angel Tîlvăr.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ministrul delegat pentru românii de peste hotare, Angel Tîlvăr, s-a întâlnit joi, 1 octombrie, la Dublin, cu Jimmy Deenihan, ministru de stat pentru diaspora în MAE irlandez.

Angel Tîlvăr este parlamentar din 2004. A fost mai întâi senator, apoi a avut trei mandate de deputat, iar din 2020 este din nou senator PSD.

Este și președinte al Delegației Parlamentului la Adunarea Parlamentară a NATO. Înainte de a fi ales, Angel Tîlvăr a fost consilier județean, iar înainte profesor.

Angel Tîlvăr a fost și ministru de Stat pentru Diaspora.

În 2017, presa a scris că tatăl lui Angel Tîlvăr a fost șef al Contrainformațiilor din județul Vrancea, înainte de decembrie 1989 pe vremea comunismului. Potrivit declarațiilor de avere, Angel Tîlvăr are trei mașini și nu deține imobile.

Sursa foto: Facebook / Angel Tîlvăr

Citește și: Prețul cerealelor a crescut pe Bursa din Chicago, după retragerea Rusiei din acordul privind transportul grâului din Ucraina