Cine a făcut atmosferă la Europa FM LIVE pe plajă

Concertul anului, Europa FM LIVE pe plajă, a adunat duminică seara peste 66.000 de oameni pe plaja dintre Venus şi Saturn. Pe lângă artiştii invitaţi, vocile Europa FM au completat show-ul de la malul Mării Negre.

Direcţia 5, Holograf, Loredana, Ştefan Bănică, Connect-R şi Horia Brenciu au făcut o atmosferă greu de uitat pe scena Europa FM LIVE pe plajă. Pe lângă artiştii care au ridicat zeci de mii de mâini în aer, echipa Europa FM s-a mobilizat la malul mării pentru a pune la cale unul dintre cele mai complexe show-uri de la malul Mării Negre.

Concertul Europa FM LIVE pe plajă a fost prezentat, duminică, de George Zafiu, realizatorul emisiunii ‘Europa Express’. El a fost ajutat pe scenă de matinalul Bogdan Miu, dar şi de weekenderul Florin Badea.

Echipa de show Europa FM a fost completată din studio de Sorin Niculescu, iar din mijlocul celor peste 66.000 de spectatori de Toader Păun. În culisele concertului anului 2012 echipa ştirilor a avut un rol important în pregătirea fiecărui moment al spectacolului şi în asigurarea confortului artiştilor înainte şi după ce au urcat pe scenă, astfel încât să dea tot ce au mai bun live.

‘Estimasem prezenţa a 30 de mii de oameni la concert, însă numărul celor care au venit ne-a întrecut toate aşteptările! În total, peste 66 de mii de oameni au făcut o noapte albă împreună cu noi pe plaja dintre Saturn şi Venus. A fost fenomenal! O atmosferă incredibilă! A fost greu să respectăm orice desfăşurător… vedetele pur şi simplu nu se puteau despărţi de cei 66 de mii de spectatori. Concertul a durat cu o oră mai mult decât era prevăzut iniţial’ , a mărturisit George Zafiu.

Bogdan Miu, cel care dă Deşteptarea alături de Monica Anghel în fiecare dimineaţă de luni până vineri, de la 6 la 10, şi-a amânat plecarea în concediu cu câteva zile pentru a putea fi alături de asculătorii Europa FM pe plaja dintre Venus şi Saturn.

‘Nu puteam rata acest concert şi mai ales întâlnirea cu cei pe care îi simţim aproape zi de zi, la Europa FM. Mi s-a făcut pielea de găină în momentul în care am urcat pe scenă şi am văzut atâţia oameni. Ca să fiu sincer am văzut unde începe mulţimea de spectatori, dar nu m-am prins unde se termină, pentru că părea că se duce până la Constanţa cel puţin’, îşi aminteşte Bogdan Miu senzaţiile de duminică seara.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia şi vine ca o continuare a seriei de concerte din Garajul Europa FM, care a adunat, timp de mai bine de un an, 29 de trupe şi artişti. Garajul Europa FM revine, în septembrie, cu noi concerte live.