Confidenţialitate

Cine a câștigat fotoliul de masaj Komoder Bari în această săptămână – AUDIO

Pentru că este foarte important ca noi toți să rămânem sănătoși și în siguranță, Europa FM și Komoder duc relaxarea de acasă la cel mai înalt nivel.

Ascultătorii Europa FM au șansa de a câștiga un fotoliu de masaj Komoder Bari, dacă trimit, de luni până joi, un mesaj audio prin WhatsApp la numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Au sosit toată săptămâna multe mesaje audio, dintre care au fost alese doar patru pentru a intra în finala de azi, câte unul în fiecare zi, de luni până joi.

Cele mai amuzante răspunsuri din această săptămână au fost selectate de Vlad, George și Luca pentru a intra în finala de azi.

Luni: “Cred că fotoliul mi-ar spune, mă frate, dacă vrei masaj de la mine, trebuie să slăbești neapărat. Dacă nu, eu mă stric singur”, a spus ascultătorul nostru, George.

Marți: “Hmmm! Vino să te molfăi, deliciosule!”

Miercuri: “Hopa! Am concurență! Patul scoate sunete toată noaptea. A furat meserie șmecherul. Să intru în șomaj sau, mai bine, mă reprofilez? Să relaxez animale înainte de … (știți voi)? Aceasta e dilema!”, este mesajul ascultătoarei noastre, Amalia.

Joi: “Cum să fie? Pierdut de la șolduri și mai scurtăm puțin de la burtă?”, crede ascultătorul nostru Vlad că ar întreba fotoliul.

Câștigatorul din această săptămână a fost extras prin tragere la sorți. Mesajul câștigător este cel de joi, al ascultătorului nostru Vlad Tănase.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!