Chupi de la Mandinga lucrează cu Ştefan Bănică pentru noul album

Toboşarul trupei Mandinga lucrează cu Ştefan Bănică pentru albumul ‘Altceva’, a cărui lansare va avea loc până la finele acestei luni.

Marius Ciupitu, alias Chupi, din trupa Mandinga este unul dintre artiştii invitaţi de Ştefan Bănică să-şi aducă contribuţia la noul său album, ‘Altceva’.

Chupi a mai putut fi văzut şi joi pe scena Media Music Awards, la Sibiu, alături de Connect-R. Talentul său este exploatat de mai mulţi artişti care preferă să se bazeze pe experienţa lui pe scenă, din care 10 ani alături de Mandinga.

‘Am lucrat foarte bine cu Ştefan Bănică în studio şi nu vreau să vorbesc mai multe despre rodul muncii noastre. Vă las să descoperiţi în câteva săptămâni albumul şi să-l comentăm împreună după aceea. Lucrez împreună cu ceilalţi colegi din trupa Mandinga, în paralel, la alte surprize şi abia aştept să le facem publice’, a declarat Chupi exclusiv pentru Europa FM.

Noul album Ştefan Bănică v-a fi lansat în partea a doua a lunii octombrie şi va include, dreptbonus track, o piesă de sărbători, ‘Noaptea de Crăciun’. Vor fi influenţe muzicale noi, piesele de pe acest material discografic vor acoperi o paletă mai largă de gusturi şi, poate, chiar de generaţii, genurile muzicale se vor întrepătrunde într-un mod neaşteptat, într-o combinaţie reuşită, chiar dacă la bază rămâne rock ‘n’ roll-ul, promite artistul.

‘În situaţia actuală, când discurile nu mai sunt o provocare din punct de vedere comercial pentru casele de discuri, pentru că muzica se descarcă ilegal de pe internet, am încă norocul să am lângă mine, de ani buni, un număr fidel de spectatori, care mi-au ascultat şi mi-au cumpărat muzica. Şi pentru asta le mulţumesc. Respectul faţă de mine şi faţă de publicul meu mă face să merg înainte, pe calea corectă, spun eu, şi anume de a înregistra albume, aşa cum fac de 20 de ani încoace. De fiecare dată încerc să aduc în piesele mele tot ce e mai bun, tot ce simt şi gândesc.

Fiecare album reprezintă o etapă din viaţa mea. Cel mai nou album se numeşte «Altceva» şi chiar este altceva. Veţi regăsi pe disc colaborări inedite, cu oameni la care poate nu v-aţi fi aşteptat, şi influenţe muzicale din alte genuri. Dar baza rămâne rock ‘n’ roll-ul, care, pentru mine, înseamnă bucuria de a cânta, bucuria de a trăi. Sper că va fi un album interesant prin prisma colaborărilor şi a concepţiei, atât pentru publicul meu, cât şi pentru alte generaţii, care, poate, nu ascultă muzica mea’, spune Ştefan Banică.

Noul disc ‘Altceva’ va cuprinde 11 piese şi un bonus track.