Confidenţialitate

Christina Aguilera a lansat piesa “Change” în memoria victimelor atacurilor din Orlando VIDEO

Christina Aguilera a lansat videoclipul “Change”, pe care l-a dedicat victimelor masacrului din Orlando, potrivit Hollywood Reporter.

“Tragedia oribilă care s-a petrecut în Orlando mă urmăreşte. Trimit toată dragostea mea şi tot atâtea rugăciuni către familiile victimelor”, a scris artista pe site-ul personal.

“La fel ca mulţi alţii, am vrut să ajut, să fac parte din schimbarea de care are nevoie această lume pentru a fi un loc frumos unde oamenii să se iubească liber şi cu pasiune”, a completat Christina Aguilera.

Christina Aguilera a compus piesa împreună cu Fancy Hagood şi Flo Reutter. În aceasta melodie, artista cântă despre “o schimbare care să ne elibereze/ aşteptând ziua în care poţi fi tu însuţi şi eu să fiu eu însămi/ aşteptând speranţa/ aşteptând ziua în care ura să dispară şi dragostea să fie găsită”.

Reprezentanţii artistei au transmis un comunicat în care confirmă că toate încasările din descărcările online ale acestui cântec vor fi donate către National Compassion Fund, până pe 14 septembrie, în beneficiul victimelor din Orlando şi familiilor lor.

În noaptea de 12 iunie, Statele Unite au fost victima unui atac armat cu consecinţe tragice. Un număr de 49 de persoane şi-au pierdut viaţa într-un club din oraşul Orlando, după ce un tânăr a deschis focul într-un club de noapte. Cele mai multe dintre victime aveau legătură cu comunitatea LGBT

Foto: Everett Collection / Shutterstock