Confidenţialitate

Chris Brown, acuzat din nou de violență – VIDEO

Cântăreţul R&B Chris Brown este cercetat de către Poliţia din Las Vegas într-un nou caz de agresiune, după ce o tânără în vârstă de 26 de ani l-a acuzat pe artist că a agresat-o şi i-a furat telefonul mobil în timpul unei petreceri, potrivit Reuters.

Acest episod apare după ce, în 2009, Chris Brown a fost arestat pentru că a bătut-o pe iubita sa de atunci, cântăreaţa Rihanna.

Despre cel mai recent incident în care este implicat rapperul, reprezentanţii Poliţiei din Las Vegas au declarat că o femeie se afla, sâmbătă dimineaţa, la o petrecere organizată într-o cameră din Palms Casino Resort şi a încercat să îi facă o fotografie cântăreţului Chris Brown cu telefonul mobil al acesteia. Respectiva femeie pretinde că a fost agresată de artist, care i-ar fi luat în acelaşi timp şi telefonul, au precizat reprezentanţii Poliţiei din Las Vegas.

Incidentul ar fi avut loc după un show pe care cântăreţul R&B, în vârstă de 26 de ani, l-a susţinut vineri noaptea într-un club din Las Vegas.

Potrivit site-ului TMZ, respectiva femeie susţine că artistul ar fi lovit-o la un ochi, însă, o reprezentantă a cântăreţului, Nicole Perna, a declarat că acuzaţiile respectivei femei sunt false.

Chris Brown este autorul pieselor de succes “Kiss Kiss” şi “Run It”. Cel de-al cincilea album din cariera sa se intitulează “Fortune”, a fost lansat în 2012 şi i-a adus artistului american singurul său premiu Grammy din 12 nominalizări. În 2014 a lansat un nou album, “X”, iar pe 20 februarie 2015 a lansat albumul “Fan of a Fan: The Album”, în colaborare cu artistul Tyga.