Chef Cezar Munteanu: ”Îi încurajez pe tineri sau pe cei, care vor să își surprindă jumătatea, să intre în bucătărie” – VIDEO

Vineri, în cadrul rubricii “Mâncare cu principii”, pe Drum cu Prioritate, chef Cezar Munteanu a vorbit despre greșelile frecvente pe care le facem în bucătărie, dar și despre cum ne-am putea surprinde persoanele iubite de Dragobete.

“Prima greseală ar fi că nu avem un cuptor destul de fierbinte, atunci când vrem să gătim o bucată de carne. Pentru a nu altera proteina și a păstra subtanțele nutritive, putem să rumenim carnea în tigaie, iar apoi să o băgăm în cuptor. O altă greșeală frecventă este fierberea excesivă a pastelor, sau a orezului. Conceptul de a fierbe pastele al dente este foarte sănătos, deoarece trebuie să simțim textura pastelor la masticație”, a precizat Chef Cezar Munteanu.

Întrebat dacă este elegant să inviți o fată la o porție de mici, chef Cezar Munteanu s-a lăsat prins în joc.

“Îi încurajez pe tineri sau pe ceicare vor să își surprindă jumătatea să intre în bucătărie. Pentru mici îți dau dezlegare să te duci în Obor, dar când vrei să o scoți seara în oraș, invit-o la o mâncare cu principii”, a spus, cu zâmbetul pe buze, chef Cezar Munteanu.