Confidenţialitate

Chef Adrian Hădean transformă kilometrii alergaţi în donaţii pentru Hope and Homes for Children Romania

“Alerg un nou semimaraton pentru #teamhope. Susțin de ceva timp eforturile Hope and Homes for Children Romania și apreciez tot sprijinul vostru în acest sens. Mi-am propus să strâng câte 200 de lei pentru fiecare kilometru alergat. Puteți să-mi fiți alături donând sau alergând alături de mine în #teamhope.

Linkul pentru donații e aici: http://hhc.galantom.ro/adrianhadean5“, anunţă Adrian Hădean pe pagina lui de Facebook.

Pe site-ul dedicat donaţiilor s-au strâns în primele minute deja 450 de lei.

“Sunt Adi Hădean și alerg la Semimaratonul București 2016 pentru a strânge bani pentru Hope and Homes for Children (HHC) România. Mai exact, voi strânge 200 de lei pentru fiecare kilometru parcurs. Am alergat pentru această cauză și la semimaratonul de anul trecut, precum și la trei maratoane, cel mai recent fiind Maratonul de la Valencia din 2015.

Dacă apreciezi efortul meu și îți pasă de cauza HHC – de a oferi celor mai vulnerabili copii din România șansa la o casă adevărată și o familie iubitoare – contribuie cu o donație”, scrie realizatorul Medium Rare de la Europa FM.

Hope and Homes for Children Romania este o organizație neguvernamentală care urmăreşte, prin programele sale, înlocuirea sistemului instituțional de protecție a copilului, cu un sistem bazat pe conceptul familial.