CFR SA are un nou director general interimar

Noul director general interimar al CFR SA, Ioan Pintea, a preluat, sâmbătă, mandatul, acesta fiind unul limitat, pe patru luni. Înainte de a conduce CFR SA, Pintea a fost directorul Regionalei CFR Brașov.

Potrivit unui comunicat transmis de CFR SA, Ioan Pintea va coordona activitatea CFR SA, care administrează şi gestionează infrastructura feroviară publică, până la finalizarea procedurii de selecţie, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Pintea este de profesie inginer, a absolvit Institutul Politehnic din Cluj-Napoca, Facultatea de Căi Ferate Drumuri și Poduri și are o experiență de 30 de ani în domeniul feroviar.

Până la preluarea noului mandat el a deținut funcția de director al Sucursalei Regionale de Căi Ferate Brașov.

„Noul director interimar și a propus pentru perioada următoare implementarea a două obiective importante, și anume, prioritizarea și accelerarea programelor de modernizare a infrastructurii feroviare, precum și promovarea altor obiective de investiții cu impact major in dezvoltarea rețelei feroviare”, arată CFR SA, în comunicatul citat.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS