Confidenţialitate

CFR Călători: De la 1 februarie 2024, biletele pe ruta Gara de Nord – Aeroport nu vor mai putea fi cumpărate de la controlorii din tren | AUDIO

Biletele de călătorie pe ruta Gara de Nord – Aeroport nu vor mai putea fi cumpărate de la controlorii din tren, a anunțat CFR Călători. Acestea trebuie achiziționate înainte urcarea în vagoane, sau de la automatele din tren.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Până în prezent, biletele de tren pe ruta Gara de Nord – Aeroport puteau fi cumpărate și de la controlor, la tarif normal.

Începând cu 1 februarie 2024, pasagerii trebuie să-și ia bilete de la ghișeu, din aplicația CFR Călători, de la automatele din gară sau din aplicația 24pay.

Cei care nu au bilet când se urcă în vagoane, inclusiv pasagerii din punctele PO Parc Mogoșoaia și PO Patinoar, unde nu sunt case sau automate de bilete, pot folosi validatoarele contactless din tren, ce permit validarea cardului bancar sau a cardului de transport.

În caz contrar, călătorii vor plăti tariful de taxare, anunță CFR Călători.

Biletul costă 5,5 lei. Tariful de taxare în tren este 11 lei, astfel că biletul ar costa 16,5 lei.

Sursa foto: Inquam Photos / Mircea Manole

Citește și: Anchetă la Spitalul ”Elena Beldiman” din Bârlad după ce doi angajați au fost filmați în timp ce bruscau un pacient în vârstă | AUDIO