Confidenţialitate

Anchetă la Spitalul ”Elena Beldiman” din Bârlad după ce doi angajați au fost filmați în timp ce bruscau un pacient în vârstă | AUDIO

Anchetă la Spitalul ” Elena Beldiman” din Bârlad după ce, în spațiul public, a apărut o înregistrare video arată cum un bătrân este agresat verbal și bruscat de doi angajați ai spitalului: un brancardier și o infirmieră. Cei doi sunt acum cercetați disciplinar.

Toată scena a fost filmată în compartimentul de primiri urgențe de la Spitalul “Elena Beldiman” din Bârlad. În imaginile publicate pe rețelele de socializare se poate observa cum o infirmieră și un brancardier îl bruschează pe bâtrân și îl agresează verbal în momentul în care vor să-l întindă pe patul de spital.

Conducerea spitalului a început o anchetă. Cei doi angajați vor fi cercetați disciplinar, spune purtătorul de cuvânt al spitalului, Oana Balbuzan:

”Până la finalizarea cercetării disciplinare, cei doi angajați vor fi atent monitorizați de asistentul-șef de tură pe parcursul întregii activități” a declarat Balbuzan pentru Europa FM.

Și reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au anunțat că vor face verificări în acest caz.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Shutterstock