CFR anulează trenuri din cauza zăpezii; pe Otopeni sunt întârzieri mici

Peste 20 de trenuri de călători sunt anulate pe rute spre şi dinspre Bucureşti, Constanţa, Feteşti, Slobozia, Călăraşi, Buzău, Tulcea, Medgidia, Alexandria şi Roşiori, iar trenurile care circulă în sudul şi estul ajung la destinaţii cu întârzieri care depăşesc, în unele cazuri, două ore.

12  trenuri de călători care circulau pe ruta Bucureşti-Constanţa şi alte două pe relaţia Constanţa-Buzău au fost anulate din cauza zăpezii şi a viscolului, iar mai multe trenuri ajung la destinaţii cu întârzieri care depăşesc, în unele cazuri, două ore. Pasagerii vor fi preluați de alte garnituri înscrise în grafic pe segmentele respective.

Traficul feroviar pe întrega rețea de cale ferată este adaptat la condiţiile meteo nefavorabile şi pe pe segmentele de cale ferată București – Lehliu, Urziceni – Slobozia și Videle – Giurgiu se intervine cu pluguri pentru deszăpezire.

Azi noapte din cauza viscolului a fost înregistrat un deranjament tehnic la linia de contact între stațiile Pasărea și Brănești, lucrările de remediere fiind finalizate în jurul orei 7.00.

Inainte de a pleca la drum cu trenul., sunati la 0219521 ăpentru a verifica situatia trenurilor.

Unele aeronave de pe Aeroportul „Henri Coandă” Bucureşti Otopeni au întârzieri la decolare între 30 de minute şi o oră, din cauza operaţiunilor de degivrare, nicio cursă nefiind anulată