Confidenţialitate

CFR: Trenuri anulate din cauza vremii

Un număr de 13 trenuri sunt anulate luni după-amiaza în sudul ţării, din cauza condiţiilor meteorologice, potrivit informaţiilor publicate de CFR Călători pe propria pagină de Facebook.

Trenurile anulate circulă pe rutele Bucureşti – Constanţa şi retur, Bucureşti (Obor) – Feteşti şi retur, Constanţa – Feteşti, Galaţi – Făurei şi Ciulniţa – Bucureşti (Obor).

De altfel, CFR Călători a anunţat, încă de luni dimineaţa, faptul că mai multe trenuri care ar fi trebuit să circule pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa şi retur, dar şi între Constanţa – Feteşti, Bucureşti Obor – Feteşti şi Ciulniţa – Bucureşti Obor au fost anulate, din cauza chiciurei care s-a depus pe liniile de contact.

“În zonele unde este necesar, se intervine cu utilaje şi cu locomotive Diesel, iar călătorii vor fi preluaţi spre destinaţii cu trenuri din graficele de circulaţie sau cu trenuri suplimentare. Toate măsurile operative care se iau au ca principal scop circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă”, a precizat operatorul naţional de transport feroviar de călători.