CEx al PSD se reunește, miercuri, la sediul partidului (surse)

Comitetul Executiv al PSD se reunește, miercuri, de la ora 15.00, la sediul din Kiseleff, au declarat surse politice pentru Mediafax.

La ultima ședință a CEx, Viorica Dăncilă și-a anunțat demisia de la șefia partidului, conducerea interimară fiind preluată de Marcel Ciolacu. Prin urmare, este prima ședință a Comitetului Executiv de când președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu este președinte interimar al partidului.

Viorica Dăncilă a anunțat că demisionează de la șefia PSD, la finalul unui CEx marțea trecută care a durat aproximativ șase ore. În cadrul ședinței, toți vicepreședinții PSD au demisionat, în timpul ședinței Comitetului Executiv, inclusiv Lia Olguța Vasilescu.

Singurul care nu a vrut să demisioneze a fost Eugen Teodorovici, însă funcția acestuia de președinte executiv a fost desființată.

Ulterior, Viorica Dăncilă a explicat că demisia ei de la șefia PSD a fost un gest firesc și necesar. Ea a precizat că partidul a crescut și e exprimat speranța că noua conducere va continua acest trend și își va putea asuma scorul la alegerile de anul viitor.

În opinia fostului lider al PSD este nevoie de asumarea trecutului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS